Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2017 14:23 - Квантов скок
Автор: linden Категория: Хоби   
Прочетен: 3334 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 26.11.2017 14:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                                                  ПРОСТРАНСТВЕНО ИЗКРИВЯВАНЕ:



image


   
     Вече установихме, че е напълно възможно да се правят квантови скокове и сега нека да обясним някой от свързаните с този процес свойства, които могат да се нарекат чудеса.

При преминаване в паралелно измерение се получава време пространствено изкривяване, преместване в друг континуум, при което действията изпреварват мисълта и решението за самите действия. Това е един от белезите, че сме направили квантов скок. Несъзнателно извършваме нещо и след това осъзнаваме че точно това е трябвало да направим. Получаваме вътрешен подтик да направим нещо, без да разбираме,  защо трябва да го направим. Това е един от принципите на квантовата механика.

 Времето до осъзнаване на действието може да бъде различно в зависимост от пространственото изкривяване. Когато освободим мисленето си от нормалните праволинейни модели, можем да получим нова информация от Святия Дух. Защото това, което мислим и възприемаме определя границите на това, което можем да постигнем.

Святия Дух е личност и ние свободно можем да общуваме с Него. Когато му задаваме въпроси, Той започва да ни отговаря и да ни учи на нови неща.Той ни помага да се освободим от стария си начин на възприемане, за да започнем да виждаме и възприемаме новите възможности. Когато правим това постоянно със убеденост, ще започнем да преминаваме в различни реалности и света около нас ще започне да се променя. Когато приемем възможността да се случи, този преход, ние преминаваме през вратата на свръхестествените прояви.

Ако искаме да изживеем чудеса в живота си, трябва да се освободим от модела си за реалността и да им дадем възможност да се проявят. Това е проява на вярата ни в силата на Святия Дух. По този начин ние изграждаме енергийна централа и трансформираме енергията в материя и обратно. Точно в това духовно царство се срещат чудесата и физиката и започват да работят заедно. Но ако не допускаме възможността за различен изход или друго обяснение, няма да има и нови възможности за начина ни на мислене, а от там и нови изживявания.

За да променим очакванията си по отношение на изхода от едно изпитание, трябва да излезем извън рамките на предварително създадения комплекс от очаквания. За да получим нов, различен резултат, трябва да навлезем в духовна реалност, която е различна от общоприетата, където правилата не са толкова строго определени.

Там правилата са други и това ще ни даде свободата да извършим съответните обективни промени във всяка отделна област от живота ни. Когато поемем изцяло отговорността за това което създаваме, чрез Святия Дух ще изградим правилата на нашето житейско пътуване. Отворим ли се за духовния свят и новите възможности, ние влизаме през отворената врата към сферата на свръхестествените реалности.

Новата реалност винаги ни извежда от обичайната удобна среда и променя стария ни модел на очакване. Ако обмислим свободно идеите на квантовата физика, ще започнем да осъзнаваме, че за всеки възможен резултат могат да се явят много други вероятни реалности, даже такива които изглеждат невъзможни. Когато изместим параметрите на възприятието си към вълновия фронд на квантовото състояние, тогава ще изживеем необикновени и полезни духовни преживявания.


image




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. raders - :) Нерде квантов скок, нерде Свети ...
14.04.2017 14:16
:) Нерде квантов скок, нерде Свети Дух. Да смесиш физиката с религияга е най-великата смехория на света. Ашколсун!
цитирай
2. linden - raders - въпрос на гледна точка. Бог ...
14.04.2017 15:10
raders - въпрос на гледна точка. Бог е най-големия физик. :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: linden
Категория: Хоби
Прочетен: 77387
Постинги: 39
Коментари: 12
Гласове: 53
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031