Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2017 20:56 - Енергийна структура
Автор: linden Категория: Хоби   
Прочетен: 4223 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 26.11.2017 15:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                                                          ДНК ПРОГРАМИРАНЕ


image


     Цялата информация за човека, миналото и бъдещето е заложено в неговото ДНК, чрез която се осигурява безсмъртието на информацията за живота. Всичко което ще ни бъде нужно, като знание и способност, вече го има закодирано в нас. Това е интелигентността, която управлява нашите тела.

Всичко необходимо за да достигнем пълния си потенциал, вече ни е дадено от нашия Създател. Движещата енергия и неин източник за проявяване на информацията е любовта. „Божията любов е изляна в сърцата ни чрез дадения нам Святи Дух”(Рим.5:5). Тук разбираме не любов към Бога, а познание за Божията любов към нас.  Глаголната форма „е изляна”, което означава „наливам, изсипвам”. В превод на NEB текстът е: ”Божията любов заля и най-вътрешното ни сърце”

Кодът за отключване на пълния ни потенциал е изляната вече Божия любов. Тя има способност да ни въздейства и да ни променя, като по този начин имаме безгранична свобода да живеем и да се развиваме.  Това означава да живеем с насладата на силното и трайно чувство на Божията любов.

Любовта изобщо е този принцип, който води едно морално същество до желанието да се  наслаждава на друго такова и тя достига до своята най-висша форма в такова приятелство, в което всеки живее живота на другия и намира радост в себераздаване за него, както и в това да получиш обратно излятата му привързаност.[1] Без любов организмът неможе да се развива нормално.

 Дали ще активираме всички  програми или само някой от тях е напълно наша отговорност. Божията любов действа на вътрешноклетачно ниво, като активира спящи слоеве в ДНК, които започват цялостен трансформационен процес.

 Задвижват се подвижните генетични елементи, като преобразуват съдържанието на гените, чрез структурни промени в хромозомите.[2] Тези програми се активират чрез пароли отключвани от думи на високи честоти. ДНК е молекула направена от елементарни частици, които могат да съществуват както под формата на вълна, така и в материална форма.

Любовта има трансформираш ефект върху молекулата на човешкото ДНК, предизвиквайки лечебен ефект, в присъствието на енергията на любовта.


image


[1] James Orr – Hastings, Dictionary of the Bible, III, 153.

[2] http://nauka.offnews.bg/news/Biologiia_16/Podvizhnite-genetichni-elementi_13085.html




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: linden
Категория: Хоби
Прочетен: 78142
Постинги: 39
Коментари: 12
Гласове: 53
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930