Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2017 19:11 - Торсионно поле
Автор: linden Категория: Хоби   
Прочетен: 1842 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 26.11.2017 16:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                                                             ТОРСИОННО ПОЛЕ:

image


   
 Връзката между духовната и физическата реалност се осъществява от невидима сила, която държи всичко под собствен контрол. Тази сила Библията нарича Святия Дух. Той е третата личност от Тройцата и чрез Неговата сила всичко беше сътворено. Той задвижва нещата и прави всичко да е, като трансформира словото в творение ( Михей3:8; Лука1:35).

Той постоянно действа в творението, чрез торсионно поле, като го подновява. Торсия, това е завихряне, усукване, въртене на пространството. Всяко въртящо се тяло създава торсионни вълни и всяка елементарна частица притежава спин, която се свързва с торсионни вълни. Торсионното поле не пренася сила и енергия, то пренася информация. Торсионното поле позволява да се копира и фиксира информацията мигновенно. Частицата пренасяща информация е неутриното, което не притежава електричен заряд. Тези частици не са в състава на нормалната материя, но те са навсякъде. Международна група от физици, теоретично доказа, че телепортацията е напълно възможна, но не като пренос на материални частици през пространството, а само на информация.[1] Торсионното поле е живо поле, то отразява съзнанието на Бога. Там могат да се раждат и изчезват дори сложни физически обекти, защото торсионното поле въздейства върху качествата и структурата на обектите посредством информация. Пораждат се инерционни сили, които действат на материята. Информацията се предава чрез промяна структурата на съзнанието. В торсионното поле се осъществява общуването с Бога – съзнание със съзнание, при което възниква мисловно и езиково изразяване на наученото знание.

Хората сме естествени приемници на информация идваща от духовния свят, стига да се настроим на „торсионна вълна”. Такова събитие се е случило в деня на Педесятница и събраните там апостоли проговориха на чужди езици без да са ги учили. Информацията от неутринните частици се е изляла върху тях.(Д.А.2)

Святия Дух е свързан с всяка една реалност. Той е като маслото между зъбните колелета в една машина. Когато имаме връзка със Святия Дух, ние можем да се свържем и да имаме информационен обмен за всяка друга реалност и за всичко, което ни интересува. Нашите мисли, чувства и думи са торсиони,  структуриращи материалния свят, с които можем да влияем на потока на времето не само от минало към бъдеще, но и от бъдеще към минало. Вълните от заредените частици интерферират при което в торсионното поле се съдържа информацията за цялата времева рамка, понеже времето е превръщането на материята от една форма в друга.

Чрез Святия Дух се разширява областта на взаимодействие на човешкото съзнание с информацията в торсионното поле. Неговата цел е да ни преобрази „А всички ние, с открито лице като в огледало, като разсъждаваме върху Господната слава, се преобразяваме”( IIКор.3:18, превод на NIV). Глаголът „да бъда преобразяван”, е в страдателен залог, което означава, че нещо се прави на нас, а не от нас. Начинът, по който действа Духът в живота ни, за да ни преобразява е обвит в тайнственост, която  е обяснима по рационален и разбираем начин. Ние трябва да изследваме, разсъждаваме и изучаваме, за да получим по-дълбоко разбиране за работата на Св. Дух. Често ми казват – „Бог е по-голям от логиката!”, и „Вярата стои на по-високо стъпало от разсъжденията!” Определено е така, точно за това Бог не може да бъде разбит от логиката, а вяра, която стои по-ниско от разсъжденията, е безразсъдна и абсурдна.    


image


[1] http://nauka.offnews.bg/tags/неутрино/




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: linden
Категория: Хоби
Прочетен: 78183
Постинги: 39
Коментари: 12
Гласове: 53
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930