Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2016 13:07 - КООРДИНАТИТЕ НА БОГ - 27
Автор: linden Категория: Хоби   
Прочетен: 610 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 26.11.2017 18:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                                                                     Обобщение:


image

      В тази разработка прагматично обяснихме научните понятия с цел по-достъпно масово приложение. Понеже науката не е отделна философия, а трябва да е част от поучението на духовните лидери и водачи, не толериране на невежеството, а Богоугодно просветление, с цел цялостно обогатяване и образоване на личността.

   Развитието на човешката същност включва постепенна отдаденост и целенасоченост към постигане на хармонично съотношение на високо технологични умове с изострена чувствителност към финните светове и нашия творец. Невежеството води до оглупяване и деградация, от която няма никаква полза за никой. Построяването на взаимно свързани бази, духовно преминаващи потоци от Божествена творческа енергия, обгръща и разширява Небесното, проявено на земята царство. Отдавна са поставени крайъгълните камъни, основите и стените и в момента се работи за изграждане на цялостна подготовка на всяка отделна личност, градяща царството. Трябва да виждаме ясно връзката между всяка част от Божието творение и правилното и функциониране, пускане в действие на всеки неработещ до момента механизъм и заздравяване на свързващите звена.

           Работата ни като творци не е маловажна а свръх секретна задача за ново поколение работници и служители за изграждане на един по-добър свят, в който ни е дадено да живеем по наследство. Примитивността и плоскоумието в един високо-духовно изразен свят, нямат никакво място. А погребани в руйните на отхвърленото знание като овехтели дрипи, трябва да извадим здравия разум и безусловната любов, като две стабилни основи на всяко човешко единство.

        Умишленото претъпяване на вложените ни от Бог сетива е престъпление, правено с цел по-лесна манипулация и контрол над група хора, което се оказва вярно и в някой църковни общества. Единството не се постига с контрол, а с взаимно желание и стремеж към съвършенство. Повсеместното откриване на истинското изграждащо личността знание, придобива невиждани мащаби и поема контрол над нагло контролиращите досега същности. Разумността, а не сляпото подчинение, става водеща парадигма в новото време и индикира възстановеното Божие царство. Важно е просветлението във всяка област на живота и битието до най-малки подробности, без укриване на значима информация за да може човек да стъпи стабилно без колебание и капка съмнение в наследената земя. Старите парадигми изчерпиха своето значение и времето им отмина. Извлечената ценна информация от тях, обаче остава, като се внедрява в общата мъдрост и е достъпна за всеки.

        Построяването на общество със здрава ценностна система, показва свръхестествената намеса и Божествено управление в човешките дела. Това е суверенната воля и план на Бога, в който се самоосъзнаваме като Негови наследници. Прогресът и духовната революция пробиват в непредубедени умове, които не са закотвени в стари парадигми и неспособни да погледнат цялостната картина на твореца. Баланса на значимите ценностни качества във всеки индивид  предлагат оформянето на обществени изяви  с цел сформирането на ново гражданско общество. Всеки има достъп до пълната информация без привилегировани служения и личности. Всички дарби вече са достъпни за желаещите да ги притежават и използват, изграждайки Божието царство. Постоянната връзка с Твореца обуславя принципното преминаване на положителното влияние от духовните личности към заобикалящия свят. Процентът на това влияние расте с нарастване на истинското знание и неговото практично приложение. В следствие от заливащото ни знание, света, повече, никога няма да бъде същия.


image




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: linden
Категория: Хоби
Прочетен: 78021
Постинги: 39
Коментари: 12
Гласове: 53
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930